Verhoogde woonbeleving via Area of People!

Geplaatst door

Beleving is in de winkelwereld al enige tijd een hot item, maar krijgt nu ook vorm in de woonomgeving. Via deze startup kun je als bewoner met een app toegevoegde waarde creëren in je woonomgeving. Nooit meer zoeken naar relevante info over je woning of over de omgeving, maar alles beschikbaar binnen 1 app. Of als eigenaar toegevoegde waarde bieden aan je huurders… en daarnaast is het altijd goed om te weten wat er onder je huurders leeft…

https://areaofpeople.com/

Area of People

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s