Efficiënter ruimtebeheer in scholen en kantoren… Novago heeft een nieuwe oplossing!

Geplaatst door

Onlangs ben ik tegen een nieuwe oplossing aangelopen voor het efficiënter gebruik van ruimtes en werkplekken. En passant worden via deze oplossing ook allerlei facilitaire oplossingen aangeboden om je gebouw slimmer te maken…

Op de website van Novago Accelerating People vind je meer over hoe het werkt.

Deze app is uitermate geschikt voor partijen in onderwijs en bedrijfsleven en overheid, die een stap vooruit willen maken in hun ruimtegebruik en hun studenten of medewerkers verder ondersteunt in flexibel werken. Hiervoor hoef je geen nieuw pand te laten bouwen, dit wordt toegepast in bestaande bouw.

novago2

Nieuwe manieren van werken zorgen ervoor dat organisaties hun gebouwen anders ingericht hebben. Van medewerkers wordt verwacht dat zij anders gaan werken: flexibel en activiteitsgericht. Ook in het onderwijs vindt een grote verandering plaats: het klassikale leren wordt steeds meer ingeruild voor projectgroepen en lesmethoden die op ‘agile’ gebaseerd zijn.

Deze nieuwe manier van werken biedt kansen, maar moet wel goed gefaciliteerd worden. Medewerkers, studenten, managers en docenten hebben behoefte aan een passende werkplek waar ze hun werk kunnen doen én waar ze eenvoudig in contact kunnen komen met anderen. Alleen dan kunnen zij het beste uit zichzelf halen.

Meer weten? Ga naar Novago Accelerating People

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s