Groeifonds voor zorgvastgoed breidt uit!

Geplaatst door

Het groeifonds voor zorgvastgoed van Sectie5 gaat uitbreiden. Binnenkort wordt een derde object in Dordrecht aan de portefeuille toegevoegd. Het fonds bezit al twee panden in Zwolle en Gorinchem. Op deze wijze wordt een evenwichtige portefeuille opgebouwd in het fonds. De groeidoelstelling de komende jaren is om een omvang van € 200 miljoen te bereiken.

 

De grote beleggers in zorgvastgoed in Nederland zijn de beursgenoteerde en de institutionele beleggers zoals pensioenfondsen. Mooi om te zien dat beleggingsmogelijkheden in deze groeimarkt voor particuliere beleggers op deze manier ook mogelijk worden. Een solide belegging, met een maatschappelijk belang!

Meer informatie op: http://www.connectinvest.nl en http://www.sectie5.nl

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s