Virtual Retail, the next step in retail?

Geplaatst door

Virtual Retail 2Vandaag aandacht voor een prachtige Nederlandse startup in Retail. Het bedrijf “Virtual Retail” in Rotterdam maakt door middel van 360 graden foto’s een virtuele omgeving van winkels, winkelcentra en experiencecenters. Ze hebben inmiddels al een fraaie portfolio opgebouwd.

Deze foto’s kunnen koppelingen bevatten naar de websites van de diverse winkeliers. De verkoopkanalen versterken elkaar daardoor. Een mooi voorbeeld hoe online en offline elkaar kunnen versterken. Neem even een kijkje op de website, dan kun je het effect beoordelen…

Through-Channel Marketing Platform

Virtual Retail 3

Virtual Retail 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s