De Vastgoedblogger op de Provada… Virtual Retail, Zorgvastgoed en Circulariteit…

Geplaatst door

Wat gaat de vastgoedblogger doen op de Provada? Het programma is mooi en we kunnen op veel activiteiten aanhaken. https://www.provada.nl/nl

Allereerst is Virtual Retail vanuit het verleden iets waar ik ooit druk mee bezig ben geweest. Ik was toen veel te vroeg, maar nu is het er eindelijk. Ik ga met de ontwikkelaar hiervan een rondje doen.

Through-Channel Marketing Platform

Mediamarkt

Daarnaast schuif ik aan bij een experttafel over Zorgvastgoed onder leiding van Cor Treure. Het onderwerp is “Risicobeheersing in zorgvastgoed”. Ik zal de komende jaren betrokken zijn bij diverse partijen die investeren in zorgvastgoed.

20180315_0954191237139998.png

En natuurlijk is circulariteit een belangrijk onderwerp wat mij bezig houdt, want zoals wij als mensheid hebben geleefd is natuurlijk niet houdbaar en onverantwoord. Dus ik schuif aan bij Erik Koremans die een vooruitstrevend voorloper is op dit gebied.

En op woensdag avond is het ook tijd voor gezelligheid bij het diner van de Sociëteit Vastgoed.

Als je me wilt spreken, contact me dan gerust, dan praten we even bij.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s