Even een DC-tje van 100 miljoen…

Geplaatst door

Inditex gaat een DC bouwen, investering van 100 miljoen in 170.000 m2 en ongeveer 400 arbeidsplaatsen in Lelystad. En ik was al zo dol op alles wat met Spanje te maken heeft… 🙂 Wel jammer dat Desigual zo afgebouwd is in NL, maar dit maakt weer een hoop goed! Ik ben wel benieuwd naar het effect op de wegen in verband met al het transport wat dit oplevert. Misschien dit ook maar meteen disruptief oplossen?!

http://www.nu.nl/economie/4670826/eigenaar-zara-krijgt-distributiepunt-in-lelystad.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s