Mooie innovaties bij Omoda!

Geplaatst door

3d-printer-schoenen-en-print-3d-pen

Omoda is aan de slag met 3D technologie, weliswaar met horten en stoten, maar ze gaan vooruit. Je eigen voet scannen in 3D, robots in de winkels, Big Data en AI om de klantreis te verbeteren. Hopelijk zetten ze de 3D scan voort en wellicht op termijn je schoenen ook 3D printen, wie weet. 🙂 Ze zijn in elk geval lekker bezig! En een mooie constatering, het openen van winkels in bepaalde gebieden, zorgt voor een toename in de webshop vanuit die gebieden.

“The future is now!”

http://www.retailwatching.nl/formules/artikel/K1YuOylgSWGhKXNxfPrQ1Q-0/de-innovatieslag-van-omoda.html

One comment

  1. Ja echt vet al die nieuwe technologie. Ik ben zelf nog niet in de winkel geweest maar ik heb wel al meerdere keren bij hun besteld. Ik check dan wel en of er een goede korting te vinden is. Meestal staat die wel op https://www.spydeals.nl/omoda, scheelt toch al snel 15 euro 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s