Winkels in 2030

Geplaatst door

passage-den-haag

De kop van bijgaand artikel is veelbelovend, maar het is wel een beetje door geëxtrapoleerd vanuit de huidige situatie. Met andere woorden, de suggesties zijn zeker goed, maar eigenlijk zou meegenomen moeten worden hoe de wereld de komende jaren gaat veranderen. Want de wereld is “Nooit Af”, er is een prachtig boek met deze titel. Er zijn namelijk veel meer ontwikkelingen dan alleen marktontwikkelingen die de urgentie veroorzaken. Dus welke technologische, sociaalmaatschappelijke en menspersoonlijke ontwikkelingen moeten we mee nemen als we het winkellandschap in 2030 willen bedenken? Dat zou ik nou interessant vinden…. 🙂

http://www.retailwatching.nl/strategie/artikel/a-EolK2nSAKO31WMKGRCXg-0/het-winkellandschap-in-2030.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s