Hyperloop komt naar Europa!

Geplaatst door

Als we zulke snelle treinverbindingen hebben, wordt leven in Europa dan ook niet totaal anders? En daarmee de inrichting van steden en platteland? Want ik kan dan makkelijk in Spanje wonen en bijvoorbeeld 3 a 4 dagen per week met de trein naar Amsterdam. Of vervangt dit het vliegverkeer en verandert er verder niets? Is het wellicht alleen minder vervuilend dan vliegen?

Ik kan nu al genieten van 2,5 uur in de Thalys naar Parijs, zonder allerlei “vliegveldgedoe”… dus wat als die treinen nog sneller gaan rijden?! 😆

https://futurism.com/hyperloop-is-coming-to-europe-officially-picks-city/?utm_source=Digest&utm_campaign=4d76b38c78-EMAIL_CAMPAIGN_2017_01_25&utm_medium=email&utm_term=0_03cd0a26cd-4d76b38c78-245870549

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s